Halibut Z Arbuzową Salsą

Halibut Z Arbuzową Salsą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta z arbuzowym Salsan. Ten przepis służy 4. Na 11,81 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 64G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz arbuza, ocet winny, steki z halibuta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Grillowany Halibut Z Arbuzową Salsą, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Imbirowy Halibut Sezamowy Z Pikantnymi Arbuzowymi Ogórkami.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn