Halibut w sosie pomidorowo-bazyliowym to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,45 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka steków z halibuta, bazylia, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Halibut z bazyliowym sosem pomidorowym, Gotowany Halibut z pomidorem i bazylią, oraz Chrupiący Halibut z sosem cytrynowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pomidory umieścić na blasze do pieczenia; skropić olejem. Zawiń czosnek w folię aluminiową i połóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka
Cukierki Powietrzne
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec w temperaturze 450° przez 20 minut lub do momentu, gdy brzegi pomidorów będą lekko rumiane, a czosnek łatwo przebije widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Umieścić pomidory i czosnek w robocie kuchennym lub blenderze; przykryć i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać ocet, bazylii i wody do osiągnięcia pożądanej grubości; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Halibuta umieścić w natłuszczonej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Połączyć majonez i musztardę; rozłożyć na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Połączyć bułkę tartą, bazylią i oliwkami; posypać mieszanką majonezu i delikatnie docisnąć.
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 20 minut lub aż polewa będzie złoty kolor i płatki ryb łatwo widelcem. Łyżka sosu pomidorowego na cztery talerze obiadowe; wierzch z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.