Halibut enchiladas mamy wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 5,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 771 kalorii, 33g białka, oraz 57 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, śmietanę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Halibut Enchiladas, Halibut Enchiladas, oraz Pikantny Halibut Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.