Gwiazdy Bezowe

Gwiazdy Bezowe
Bezowe gwiazdy to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Ten przepis służy 84. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz Baton 70%-słodko-gorzka czekolada kakaowa, krem tatarski, proszek instant-espresso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Gwiazdki Bezowe, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Jam Stars.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93° ze stojakami w górnej, środkowej i dolnej części piekarnika (lub użyj 2 stojaków i piecz partiami). Linia 2 lub 3 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij 1 białko jajka z wanilią (na bezy waniliowe) i szczyptę śmietany z kamienia nazębnego i soli mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż po prostu utrzyma miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodaj 2 łyżki drobnego cukru, trochę na raz, ubijając, a następnie zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty. Delikatnie, ale dokładnie złożyć 2 łyżki drobnego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
4
Przenieść bezę do worka ciasta wyposażonego w końcówkę, a następnie posmarować bezę pod rogami pergaminu na wszystkich arkuszach do pieczenia, aby zabezpieczyć się do arkuszy. Rurka o szerokości 1 cala (1 cal wysokości) w odległości około 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
5
Zrobić bezy kawowe stosując takie same ilości i procedurę jak powyżej, ale używając espresso w proszku (1 1/2 łyżeczki) zamiast wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
WaniliaWanilia
KawaKawa
1
Kakao przesiać przez sito o drobnych oczkach i ubić razem z 2 łyżkami drobnego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Pozostałe białka ubić ze szczyptą śmietany z kamienia nazębnego i soli z mikserem na średniej prędkości, aż po prostu utrzymuje miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj pozostałe 2 łyżki drobnego cukru, trochę na raz, ubijając, a następnie zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty. Delikatnie, ale dokładnie złożyć mieszankę kakaową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
4
Przelej bezę Do Woreczka z ciastem i wymieszaj więcej gwiazdek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
1
Piec, przełączanie pozycji górnej i dolnej blachy w połowie pieczenia, aż do wyschnięcia, ostry, i firma, 1 1/2 do 2 godzin. (Bezy robi się, gdy uwalniają się z pergaminu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyłączyć piekarnik i schłodzić bezy w piekarniku z drzwiami podpartymi otworzyć około 1/2 cala za pomocą uchwytu drewnianej łyżki 1 godzinę, a następnie przesuń pergamin z bezami na stojaki do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PiekarnikPiekarnik
1
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Wymieszać razem czekoladę i olej roślinny, aż będzie całkowicie gładka. Bezy obrać z pergaminu, następnie spód każdej z nich zanurzyć w czekoladzie, tak aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CzekoladaCzekolada
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
3
Przełożyć bezy na wyłożoną blachę do pieczenia, układając tak blisko siebie, jak to możliwe, a gdy blacha do pieczenia jest pełna, zamrozić bezy tylko do momentu ustawienia czekolady, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Wyjąć bezy z zamrażarki.
1
* Do naszych bez użyliśmy końcówki gwiazdkowej Wilton 2110/1M. Końcówka Ateco 885 swirl star również działa dobrze.* Aby uniknąć lepkości, spróbuj upiec bezy w suchy dzień.* Zanurzone bezy przechowywać, warstwowe między arkuszami pergaminu lub papieru woskowego, w hermetycznym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej 1 tydzień lub zamrożone, pojemnik szczelnie owinięty w folię, 1 miesiąc. Rozmrozić zamrożone bezy, nadal w opakowanym pojemniku, aż pojemnik osiągnie temperaturę pokojową, co najmniej 30 minut. (Nie należy rozpakowywać i otwierać pojemnika aż do całkowitego rozmrożenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje84
Ocena Zdrowia0
Magazyn