Gulasz Z Łososia (W Stylu Abalos)

Gulasz Z Łososia (W Stylu Abalos)
Gulasz z łososia (w stylu Abalos) wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 201 kalorii, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz różowego łososia, oliwę z oliwek, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Gulasz z łososia po baskijsku, Gulasz Rybny Z Łososia, Po Brazylijsku, oraz Gulasz W Domowym Stylu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Mieszamy pomidora i gotujemy aż zmięknie, następnie dodajemy łososia. Płatki łososia i kontynuować gotowanie przez 3 minuty. Wymieszać z wodą, liściem laurowym, solą, pieprzem i sosem rybnym. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn