Gulasz z owocami i wieprzowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu z owoców i wieprzowiny. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś golden delicious jabłka, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Wieprzowy Slow Cooker, Gulasz Wieprzowy Wolno Gotowany, oraz Powolna kuchenka marokański przyprawiony gulasz z owocami i orzechami kuskus Pilaf # CampbellSauces dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszać wieprzowinę, pasternak, cebulę, morele i śliwki.
Dodać mąkę, sól, pieprz i goździki; wrzucić, aż wieprzowina, warzywa i owoce są powlekane.
Dodać bulion i cydr; dobrze wymieszać.
Przykryć; gotować na małym ogniu 7 do 9 godzin.
Jabłka rdzeniowe; każde pokroić na duże kawałki. Jabłka wymieszać do gulaszu. Przykryć; gotować na małym ogniu o 1 godzinę dłużej. Dobrze wymieszać przed podaniem.