Gulasz wołowy z pierogami ziemniaczanymi to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 580 kalorii, 63g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mąki pillsbury best® all purpose, pierogów, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbed gulasz wołowy i pierogi, Gulasz wołowy z kluskami ziemniaczanymi, oraz Gulasz z pierogów wieprzowych i herbed dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz 3 łyżki mąki i soli sezonowanej w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodać kostki wołowiny. Pieczęć i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
3
Rozgrzać olej w 6-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać kostki wołowiny i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
5
Dodaj 2 1/2 szklanki bulionu wołowego, czosnek i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Wymieszać z mrożonymi warzywami. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
7
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8
Pozostałą bulion wołowy i pozostałą mąkę ubić w małej misce.