Gulasz Wieprzowy Po Tajsku
Gulasz wieprzowy w stylu tajskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz julienne-pokrojoną paprykę, ukośnie pokrojoną zieloną cebulę, sos teriyaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Po Tajsku, Wieprzowina Po Tajsku, oraz Wieprzowina Orzechowa Po Tajsku.
Instrukcje
Aby przygotować gulasz, przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Umieścić wieprzowinę i 5 kolejnych składników (wieprzowina przez czosnek) w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu przez 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki i grubo posiekać.
Dodać masło orzechowe do cieczy w powolnej kuchence; dobrze wymieszać. Wymieszać z wieprzowiną.
Połączyć gulasz i ryż w dużej misce. Top każdej porcji z cebulą i orzeszkami ziemnymi; podawać z wapna klinów.