Gulasz Jambalaya

Gulasz Jambalaya
Przepis Jambalaya gulasz może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w mniej więcej 45 minut. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, ostry sos, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz Jambalaya, Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), oraz Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, odkryte, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać ryż i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, odkryte, 5 minut lub aż okra będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
RyżRyż
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia88
Magazyn