Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi

Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi
Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $5.25 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka gałązek tymianku, cukinia baby, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi, Gulasz Jagnięcy Z Warzywami Wiosennymi, oraz Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zawiń gałązki ziół, liście laurowe i ziarna pieprzu w kwadrat gazę i związać w wiązkę, aby garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
3
Jagnięcinę osuszyć, następnie pokroić na 1,5 cala kawałki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
4
Podgrzać 2 łyżki oleju w szerokim ciężkim garnku 6-do 7-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie brązową jagnięcinę w 3 partiach, okazjonalnie obracając się, około 4 minut na partię, przenosząc łyżką szczelinową do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
5
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do garnka i podsmażyć posiekaną cebulę i czosnek na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż cebula będzie złoty, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj wino i bulion i odgazuj garnek przez gotowanie, skrobanie brązowych bitów, 1 minutę. Powrót jagnięciny do garnka wraz z wszelkich soków, które nagromadziły się w misce i dodać Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
StadoStado
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
7
Dusić jagnięcinę, przykrytą, w środku piekarnika do miękkości, około 1 1/2 godziny. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podczas duszenia jagnięciny, gotować perłową cebulę w garnku 5-do 6-quart wrzącej osolonej wody do miękkości, około 10 minut, a następnie przenieść łyżką szczelinową do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie (rezerwa wody do gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
WodaWoda
JagnięcinaJagnięcina
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
9
Cebulę wyjąć i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
10
Gotuj rzepę, marchew, cukinię i zatrzaski cukru osobno w zarezerwowanej wodzie do gotowania, aż po prostu zmiękną, około 5 minut dla rzepy, 4 do 6 minut dla marchwi, 2 minuty dla cukinii i 1 1/2 minuty dla zatrzasków cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
RzepaRzepa
CukierCukier
WodaWoda
11
Warzywa gotowane przełożyć łyżką szczelinową do wody z lodem, a gdy wszystkie są ugotowane, warzywa odcedzić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
12
Zrób Manian beurre, mieszając razem masło i mąkę w małej misce, aby utworzyć pastę. Zagnieść gulasz z jagnięciny na wolnym ogniu i ubić na tyle beurre manié, kawałek po kawałku, aby zagęścić do pożądanej konsystencji, następnie dusić około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JagnięcinaJagnięcina
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dodać warzywa i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
1
* Jagnięcinę można dusić 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać przed dodaniem manioku beurre i warzyw. * Warzywa mogą być gotowane 1 dzień wcześniej i schłodzone, owinięte w papierowe ręczniki w szczelnej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn