Guawa i ser Empanadas
Przepis Guawan i ser Empanadas może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Guavan Empanadas, Pastelillos Z Guawy (Guava Pastelillos), oraz Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól połączyć w robocie kuchennym; impuls do połączenia.
Dodać masło i serek śmietankowy; pulsować 4 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Z włączonym procesorem dodaj 3 łyżki mleka przez rynnę spożywczą, przetwarzając tylko do momentu, w którym ciasto utworzy kulkę. Delikatnie wcisnąć mieszankę w 4-calowy okrąg na folii; przykryć. Schłodzić przez 1 godzinę.
Aby przygotować nadzienie, wytrzyj Robot kuchenny czystym ręcznikiem papierowym.
Połącz 1/4 szklanki cukru i sera rolnika w procesorze; proces 1 minutę lub do dobrze wymieszane. Kryj się i wyluzuj.
Połączyć 1 łyżkę mleka i białka jaja w małej misce; odstawić.
Ciasto rozwałkować do grubości 1/8 cala na mocno posypanej mąką powierzchni; pokroić 3-calowym obcinaczem do ciastek na 24 okręgi. Wyrzucić resztki ciasta. Łyżka około 2 łyżeczki mieszanki sera na pół każdego okręgu; umieścić 2 kawałki pasty guava na ser, pozostawiając 1/2-calowy granicy.
Mieszanka jajek pędzla wokół krawędzi każdego koła. Złożyć ciasto nad nadzieniem; docisnąć krawędzie widelcem lub palcami, aby uszczelnić.
Umieść empanadas na 2 arkuszach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania; szczotkuj szczyty empanadas z pozostałą mieszaniną jaj.
Aby przygotować polewy, połączyć 3 łyżki cukru i cynamonu w małej misce; posypać mieszaninę cukru równomiernie na empanadas.
Piec w 425 przez 10 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.