Guawa i rozmaryn Glazurowana pierś z kurczaka
Guawan i rozmaryn szkliwione piersi kurczaka jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, sok z limonki, galaretkę z guawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Balsamiczna Szkliwiona Pierś Z Kurczaka, Sojowo-Kaffir Limonka pierś z kurczaka z Glazurowanym kalafiorem, oraz Kurczak Szkliwiony Pomarańczą I Rozmarynem.
Instrukcje
Włącz brojlery. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i odstawić.
W małym rondlu, na średnim ogniu, połączyć galaretkę z guawy, sok z limonki, gałązki rozmarynu i zmiażdżony czosnek.
Na dużej patelni, na średnim ogniu, rozgrzać olej. Piersi kurczaka doprawić solą i pieprzem. Dredge przyprawione kurczaka w mące i umieścić na gorącej patelni. Gotować kurczaka 3 do 4 minut na stronie lub aż gotowane przez.
Przełożyć na blachę do pieczenia. Odcedź mieszankę guawy do małej miseczki. Obficie posmaruj piersi kurczaka mieszanką guawy.
Miejsce pod brojlerem 4 do 6 cali od źródła ciepła na 1 minutę. Obrócić kurczaka i powtórzyć 2 razy.
Usunąć z brojlerów, szczotkować jeszcze raz mieszaniną guawy.