Grzyby Portobello w parmezanie z białą oliwą truflową
Pieczarki Portobello w parmezanowej panierce z oliwą z białej trufli zajmuje od początku do końca około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 35 g tłuszczu i łącznie 345 kalorii. Za 2,58 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakował ten dodatek. Ten przepis z Foodnetwork wymaga grzybów portobello, oliwy truflowej, boczniaków i oliwy z oliwek. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i pierwotnej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 49%. Spróbuj sałatki z rukoli z białą oliwą truflową, migdałami marconan i tartym parmezanem, szpinakiem i grzybami z oliwą truflową oraz placka z ziemniakami, grzybami Shitake i oliwą truflową, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średnio-niskiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Połącz parmezan, tymianek, sól i pieprz w małej misce.
Pieczarki posmaruj oliwą z obu stron i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Połóż grzyby, główką do dołu i smaż na złoty kolor, około 4 do 5 minut. Odwróć i kontynuuj grillowanie do miękkości, około 5 do 6 minut dłużej. Gdy grzyby będą już ugotowane, ostrożnie rozłóż mieszaninę sera na wierzchu grzybów. Zamknij pokrywę grilla i gotuj, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Zdejmij z grilla i skrop każdego grzyba łyżeczką białej oliwy truflowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Białej Trufli
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Na patelni skrop oliwą i podsmaż boczniaki, aż będą złocistobrązowe i miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczniaki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki