Gruyere & Karmelizowane Tarty Cebulowe

Gruyere & Karmelizowane Tarty Cebulowe
Gruyere & karmelizowane tarty cebulowe wymagają około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 41 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 156 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ciasto francuskie, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula i Gruyere Foccacia, Karmelizowana cebula i Gruyere Foccacia, oraz Szynka, Karmelizowana Cebula I Pizza Gruyere.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju i maśle, aż zmięknie. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; gotuj bez przykrycia przez 40 minut lub do uzyskania głębokiego złotego koloru, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
3
Rozłóż każdy arkusz ciasta francuskiego na nie natłuszczonej blasze do pieczenia. Za pomocą noża zdobądź dekoracyjne linie wokół krawędzi każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
4
Rozłóż mieszankę cebuli do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
5
Posyp serami i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
6
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokrój każdą tartę na 12 kawałków.
8
Podawaj na ciepło.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn