Grouper z prażonymi szparagami i papryką
Grouper z prażonymi szparagami i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 35g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka szparagów, filetów z groupera, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone szparagi i czerwona papryka, Szparagi Pieczone I Papryka, oraz Szparagi Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Pokroić szparagi na 2-calowe kawałki. Szparagi i paprykę wymieszać z oliwą z oliwek i ułożyć na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 8 do 10 minut lub do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.
Posypać sokiem z cytryny, 3/4 łyżeczki koperku i 1/4 łyżeczki soli, delikatnie podrzucając do okrycia. Odstawić i ogrzać.
Ułóż filety na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Filety posypać równomiernie 1/4 łyżeczki koperku, 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Piec w temperaturze 425 przez 10-12 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem. Top z mieszanki szparagów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.