Grillowany stek z flanki z sosem jabłkowo-Bourbonowym i pieczonymi warzywami
Grillowany stek z flanki z sosem jabłkowo-Bourbonowym i pieczonymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,13 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS jabłkowo-bourbonowy, udekoruj: gałązki pietruszki, przepis na marynatę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Grillowany stek z sosem Barbecue Bourbon, Grillowany stek z flanki i warzywa balsamiczne, oraz Azjatycki Stek Z Grilla Z Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stek w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj marynatę południowo-zachodnią. Uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając się od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Stek z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić po przekątnej na cienkie paski.
Podawać z sosem jabłkowo-Bourbonowym i pieczonymi warzywami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.