Grillowany Okoń Morski, Pokruszone Jersey Royals I Sos Vierge
Grillowany okoń morski, pokruszony Jersey i sos Vierge to bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 758 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.81 za porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści trybuli, sól morska maldon, łyżka soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Okoń morski ze szparagami i Jersey Royals, Grillowany bas z sosem vierge, oraz Gotowany Czerwony Lucjan z sosem Papajan i Mango Vierge są bardzo podobne do tego przepisu.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.