Need a dairy free main course? Grillowany marynowany wieszak stek w stylu Bulgogi może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 13,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 2443 kalorii. Mieszanka soli, cebuli, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Marynowany Stek Z Grilla, Grillowany Stek Piwno-Marynowany, oraz Grillowany stek z czosnkiem i marynowanymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W maszynce dodać pastę chile, czosnek, imbir, ocet, cukier, soję i czarny pieprz. Dobrze wymieszać niż mżawka w olejach. Podczas pracy, dodać szalotki i kolendry. Sprawdź przyprawę. Nie powinien być słony, ponieważ sól jest dodawana tuż przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pasta Chili
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Usuń 1/2 szklanki marynaty i rezerwy na sos. W naczyniu całkowicie pokryć wieszak pozostałą marynatą i marynować na noc. Na gorącym, naoliwionym grillu, przyprawić solą i grillem, około 8 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Do kimchee: w dużej niereaktywnej patelni podgrzej ocet, cukier i sól. Podczas gotowania, dodać ogórki, cebula, czosnek, płatki chile, chiles i szalotki. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć ciepło i odstawić do temperatury pokojowej. Przechowywać w szklanym słoiku z rozluźnioną pokrywką w temperaturze pokojowej, aby lekko fermentować. Po 2 dniach w temperaturze pokojowej przechowywać w lodówce.
W przypadku smażonego ryżu: w gorącym woku pokrytym olejem rzepakowym szybko wymieszaj jajka do miękkiego etapu. Odstawić. W tym samym gorącym woku pokrytym olejem dodaj czosnek, imbir i szalotki. Gotuj do miękkości, a następnie dodaj ryż, kiełki fasoli, soję i olej sezamowy. Doprawić i dodać jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dokładnie podgrzać i sprawdzić, czy nie ma przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
6
Poszycie: na dużym białym talerzu SOS zig-zag.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
7
Umieścić mały kopiec ryżu i top z wieszakiem stek pokrojony na pół, na bias.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
8
Umieść kimchee na wierzchu i udekoruj sezamem, szalotkami i smażoną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.