Grillowany Halibut z masłem BBQ

Grillowany Halibut z masłem BBQ
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego halibuta z masłem BBQ. Na $9.0 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 604 kalorie. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 55 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę w proszku, liście oregano, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany Halibut z masłem BBQ, Grillowany Halibut z masłem Bazyliowo-Szalotkowym, oraz Grillowany Halibut z pokruszonymi paluszkami i masłem pomidorowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wymieszać paprykę, cukier i cebulę w proszku razem w misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
PaprykaPapryka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
W małej misce, za pomocą gumowej szpatułki, połączyć oregano, szalotki, masło, przyprawa do grilla, skórka pomarańczowa, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu cayenne. Łyżka przyprawione masło na kawałku folii. Używając plastikowej folii jako tarczy dla rąk, uformuj masło w kłodę, owiń je w plastik i przechowuj w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Zielona CebulaZielona Cebula
PrzyprawyPrzyprawy
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
MasłoMasło
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Filety rybne posmarować z obu stron oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj filety z halibuta, aż środek ryby będzie nieprzezroczysty i jędrny, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Szparagi posmarować odrobiną oleju, a łodyżki doprawić solą i pieprzem. Grilluj włócznie, aż będą miękkie, obracając je raz, w sumie około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Rybę i szparagi przełożyć na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
RybyRyby
6
Rozłóż obfite łyżkę masła z grilla nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
7
Pozostałe masło podawać wraz z rybą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Magazyn