Grillowany Drobiazg Brzoskwiniowy
Przepis Grillowany drobiazg brzoskwiniowy może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,38 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka brzoskwiń, konfitury brzoskwiniowe, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Georgia Peach Trifle, Brzoskwinia i jagody drobiazg, oraz Truskawkowy Brzoskwiniowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 13-x 9-calowy patelni z pergaminem. Przygotuj ciasto angel food ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 33 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka na druty i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Tymczasem płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla sprayem do gotowania i miejsce na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Zalać brzoskwinie sprayem do gotowania i grillować, bez pokrywy grilla, 2 do 4 minut z każdej strony, aż będą miękkie i lekko zwęglone.
Wyjąć z grilla i ostudzić 5 minut; pokroić na duże kawałki.
Konserwy mikrofalowe w dużej kuchence mikrofalowej w wysokiej 30 do 45 sekund lub do stopienia. Wrzucić brzoskwinie i 1 1/2 szklanki jagód z ciepłymi konfiturami. Wymieszać cukier granulowany i kolejne 2 składniki.
Odwróć ciasto na deskę do krojenia. Ostrożnie wyjmij pergamin i wyrzuć. Trim i wyrzucić krawędzie ciasta.
Pokrój ciasto na 32 równe kawałki.
Ubij śmietanę i sok z cytryny na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty.
Ułóż około jednej trzeciej kawałków ciasta w 3-qt. drobiazg. Top z 1/3 mieszanki brzoskwini. Powtórz warstwy dwa razy. Wierzch z bitą śmietaną. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki jagód tuż przed podaniem.