Grillowany chleb i marynowana Sałatka z pomidorów

Grillowany chleb i marynowana Sałatka z pomidorów
Grillowany chleb i marynowana Sałatka z pomidorów to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, wiejski chleb, pamiątkowe pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany chleb i marynowana Sałatka z pomidorów, Grillowany Tuńczyk z marynowanymi pomidorami i sałatką z rukoli, oraz Grillowana pierś kurczaka z marynowaną sałatką z pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na desce do krojenia, używając płaskiej strony noża szefa kuchni, rozgnieść ząbek czosnku na pastę ze szczyptą soli; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pomidory, cebulę, ocet i 3/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Pozostawić mieszaninę w temperaturze pokojowej, mieszając kilka razy, przez co najmniej 1 godzinę lub do 2 godzin.
4
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Pieczywo posmarować oliwą z oliwek i grillować na dużym ogniu, aż upieczone i lekko zwęglone w miejscach, 1 minuta na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Niech ostygnie lekko, a następnie pokroić w 1/2-calowe kostki.
7
Dodać chleb i rukolę do pomidorów wraz z ricotta salata i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta SalataSer Ricotta Salata
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
8
Serwuj od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia21
Magazyn