Grillowane słodkie ziemniaki z limonką i kolendrą

Grillowane słodkie ziemniaki z limonką i kolendrą
Grillowane słodkie ziemniaki z limonką i kolendrą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 621 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka pieprzu, pieprz cayenne, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Grillowane słodkie ziemniaki z limonką i kolendrą, Grillowane słodkie ziemniaki z limonką Cilantro Vinaigrette, oraz Grillowane słodkie ziemniaki z limonką Cilantro Vinaigrette.

Instrukcje

1
Umieścić w garnku z wodą i gotować do przetargu widelca; ostudzić. Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na ósemki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu lub umieść żeliwną patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wymieszać 1 łyżkę soli, skórkę z limonki i cayenne w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ziemniaki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill do złotego koloru ze wszystkich stron (w tym skóry) i po prostu gotowane przez, o 1 1/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść na talerz; natychmiast doprawić mieszaniną soli i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Zdjęcia Steve Giralt
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn