Grillowane Steki Z Halibuta
Grillowane steki z halibuta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 8G tłuszczu i w sumie 206 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,87 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sos sojowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Steki Z Halibuta, Grillowane Steki Z Halibuta, oraz Grillowane Steki Z Halibuta dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małym rondlu połącz pierwsze sześć składników. Gotuj i mieszaj, aż masło się rozpuści.
Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj halibuta pod przykryciem na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem, często fastrygując mieszanką masła.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Hahn Monterey Pinot Noir. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Restauracje W Pobliżu Hahn Winery Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir jest żywy, ale elegancki z odcieniem przypominającym płatki róż i nosem aromatów truskawek, przypraw i kwiatów. Przyjemne smaki śliwki i ciemnej wiśni przepływają przez podniebienie, mieszając się z akcentami czarnego pieprzu i dębu. Dojrzałe owoce są zrównoważone pikantną, chłodną kwasowością i gładkimi, jedwabistymi taninami.Ten przyjazny dla żywności Pinot Noir może być podawany z szeroką gamą potraw. Ciesz się nim z kurczakiem z kozim serem i suszonymi pomidorami, grillowanym łososiem z ziołowym orzo lub prostą pizzą grzybową.