Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami

Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami
Grillowane sardynki z cytryną i ziołami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, sardynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Sardynki Monterey, Bruschetta ze świeżymi sardynkami Monterey, oraz Grillowane Sardynki, Zwęglona Cytryna I Chiles.

Instrukcje

1
Umieść sardynki w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Rybę posypać 1 łyżeczką grubej soli. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
RybyRyby
3
W międzyczasie przygotuj grilla (średnio-wysokie ciepło).
4
Połącz kolendrę, pietruszkę i skórkę cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Oliwki i cebulę wymieszać w innej małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Sardynki posmarować lekko olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Posypać połowę mieszanki ziół na sardynki; włączyć do herbu. Grilluj sardynki, aż po prostu nieprzejrzyste w środku, 1 do 2 minut na stronę, w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Ułóż sardynki na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
9
Posypać mieszaniną oliwkową, a następnie pozostałą mieszanką ziołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
10
Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
11
Dekoruj cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1
Umieść dwie puszki odsączonych sardynek zapakowanych w olej (widoczne kości usunięte), 1/4 szklanki posiekanej czerwonej cebuli, 1/4 szklanki świeżych liści pietruszki, 1/4 szklanki świeżych liści kolendry i szczyptę soli w procesorze; zmiksuj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sardynki Pakowane W OlejSardynki Pakowane W Olej
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
SólSól
2
Dodać kilka łyżek soku z cytryny i oliwy z oliwek; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Rozprowadzić na tostowanych plastrach bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Posypać startą skórką cytryny i posiekanycilantro i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn