Grillowane kotlety jagnięce z pieprzem i pikantnym sosem miętowym

Grillowane kotlety jagnięce z pieprzem i pikantnym sosem miętowym
Grillowane kotlety jagnięce z pieprzem i pikantnym sosem miętowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 84g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,11 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ocet słodowy, wielobarwne ziarna pieprzu, kotlety jagnięce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kotlety jagnięce z grilla z sosem Cilantro miętowym przepis, Kotlety Jagnięce Z Grilla W Sosie Pomarańczowo-Miętowym Jogurtowym, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Z Syropem Cukrowym Sosem Miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić sos do zanurzania: umieścić ½ szklanki liści mięty w żaroodpornej średniej wielkości szklanej lub ze stali nierdzewnej misce. W małym rondlu ze stali nierdzewnej, doprowadzić wodę na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać cukier i mieszać do całkowitego rozpuszczenia.Wymieszać z octem, czosnkiem i ¼ łyżeczki soli. Nadal gotować 8 lub 10 więcej minut, aż sos zmniejsza niektóre i staje się lekko syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Wlać mieszaninę na miętę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Rozgrzać grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posypać kotlety z solą i lekko pokruszony pieprz, i grill, aż ledwo gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z zastrzeżonym sosem do zanurzania i gałązkami mięty w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn