Grillowane Kaboby Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj grillowane Kaboby z indyka. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jeśli masz pod ręką sos chili, pieczarki, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Urocze Babeczki Z Musem Jabłkowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane orientalne Kaboby z kurczaka z grillowaną kukurydzą w kolbie, Turcja Kabobs, oraz Tangy Turkey Kabobs dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj sos chili, sok z cytryny, cukier i liście laurowe.
Wlej 1/4 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj indyka. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Odrzuć liście laurowe z zarezerwowanej marynaty. Na ośmiu metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulcach naprzemiennie nitkuj indyka i warzywa.
Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grill, bez przykrycia, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 9-12 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, często obracając i fastrygując zarezerwowaną marynatą.