Grillowane grzyby Portobello z hummusem i serem Feta
Przepis grillowane grzyby Portobello z hummusem i serem Feta jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. To danie główne ma 605 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Mieszanka chrupiącego chleba, sera feta, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Faszerowane pieczarki Portobello z serem Feta, Grillowane Grzyby Portobello, oraz Grillowane Portobello Magic Mushrooms dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyskakuj z łodygi wszystkich grzybów portobello.
Doprawić obie strony grzybów. Zacznij od skropienia oliwy z oliwek (nie za dużo, tylko lekka mżawka), trochę soli i świeżego czarnego pieprzu.
Pieczarki gotować na gorącym ogniu przez około 4 minuty z każdej strony.
W międzyczasie: podziel kawałki chleba i wyciągnij część miękkiego środka, aby zrobić dziurę dla burgera z grzybami.
Ułożyć chleb na grillu do tostów.
W pieczywie umieścić burgera z grzybami, a na środku polać łyżką hummusu i kawałkiem sera feta i przykryć kawałkiem chleba.