Grillowana Tilapia Po ' Boys z domowym sosem tatarskim
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana Tilapia Po ' Boys z domowym sosem tatarskim może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 43g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ogórki kiszone, do 2 bochenków chleba, filety tilapia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Tilapia Po ' Boys z domowym sosem tatarskim, Grillowany łosoś z domowym sosem tatarskim, oraz Zdrowe Grillowane Tilapia Po ' Boys dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przygotuj grill lub rozgrzej brojlera. Jeśli używasz brojlerów, wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Połączyć majonez, ogórki kiszone, cebula, sok z cytryny i czosnek w proszku w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Filety z tilapii posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Pokroić chleb na 4 (7-calowe) sekcje, a następnie o połowę każdą sekcję wzdłuż.
Umieść rybę na grillu lub, jeśli się piecze, przenieś filety na przygotowaną blachę do pieczenia. Grill lub broil, obracając raz, aż ryba jest gotowane przez, o 6 protokół.
Połóż chleb na grillu, pokroić z boku, lub brojlery, pokroić z boku, i grill lub broil aż do tosty, o 1 minuta.
Na 1 kanapkę, warstwa 1 filet tilapia na dolnej kromce chleba, a następnie 2 kromki pomidora i 1 liść sałaty.
Górną kromkę chleba posmarować 2 łyżkami sosu tatarskiego i przykryć kanapkę. Powtórz z pozostałym chlebem i nadzieniem. Ułóż na półmisku i podawaj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio