Grillowana Sałatka ziemniaczana z papryką i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj grillowaną nową sałatkę ziemniaczaną z papryką i cebulą spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 677 kalorii, 7G białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać canolan oleju, sól i pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Spróbuj Grillowana Sałatka ziemniaczana ze zwęgloną cebulą i papryką, Grillowana Sałatka chlebowa ze słodką papryką i cebulą, oraz Wegańska Sałatka ziemniaczana z papryką, cebulą i musztardą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Ziemniaki posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem i grillować do lekko zwęglonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Ocet i musztardę ubić w misce, a następnie powoli ubić oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki