Grillowana Sałatka Stekowa z Kaparem Vinaigrette

Grillowana Sałatka Stekowa z Kaparem Vinaigrette
Grillowana Sałatka Stekowa z Kaparem Vinaigrette to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 465 kalorii, 27g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, cebulę, kapary i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillujesz W Ten Weekend? Grillowana Sałatka Stekowa z Kaparem Vinaigrette, Steak & Potatoes with anchois-Caper Vinaigrette, oraz Grillowany Stek I Sałatka Z Pomidorów Z Rumem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Aby przygotować sałatkę, umieść wołowinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Odstawić na 10 minut.
4
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
5
Umieścić wołowinę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
W rondlu zagotować wodę; dodać fasolę. Przykryć i gotować 3 protokół lub do crisp-tender. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodaj fasolę, rukolę, pomidory, cebulę, grzyby i serca palmowe do wołowiny i delikatnie wrzuć, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
Rukiew WodnaRukiew Wodna
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
FasolaFasola
CebulaCebula
WołowinaWołowina
8
Aby przygotować dressing, połącz ocet z czerwonego wina i pozostałe składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić delikatnie do herbu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn