Grillowana Sałata Rzymska

Grillowana Sałata Rzymska
Grillowana sałata rzymska zajmuje ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 144 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Przepis ten zachwycił 2305 osób. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, zioła, takie jak rozmaryn, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowana mała sałata rzymska z parmezanem Vinaigrette, Sałatka Z Sałaty Rzymskiej Z Sosem Kolendrowym, oraz Sałata Rzymska Z Salami, Serem I Marchewką.

Instrukcje

1
Przygotuj serca rzymskie: ściągnij stare liście. Odetnij górną 1 lub 2 cale główki sałaty i ogól rumianą część końca korzenia, pozostawiając koniec korzenia nienaruszony, aby głowa sałaty pozostała razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
2
Przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Do małej miski włóż olej, ocet, zioła, sól i pieprz i ubijaj widelcem, aby połączyć. Pomaluj serduszka sałaty winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Grill: Grill serca rzymskie aż lekko rumiane ze wszystkich stron, obracając co minutę lub dwie, aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawać natychmiast. Możesz albo podawać serca w całości, albo posiekać je i wrzucić na sałatkę.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia58
Magazyn