Grillowana Chrupiąca Sałatka Coleslaw

Grillowana Chrupiąca Sałatka Coleslaw
Grillowana chrupiąca Sałatka Coleslaw może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 229 kalorii, 2G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Mieszanka soku pomarańczowego, pietruszki, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chrupiąca Sałatka Coleslaw, Chrupiąca Sałatka Coleslaw, oraz Chrupiąca Sałatka Coleslaw.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połóż ćwiartki kapusty na blasze do pieczenia i skrop olejem roślinnym z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posyp cukrem, solą i pieprzem, a następnie wrzuć do płaszcza. Grilluj kapustę przez 4 minuty z każdej strony lub łącznie 8 minut, obracając raz lub do momentu, gdy krawędzie zaczną więdnąć, ale większość kapusty pozostaje chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjmij kapustę z grilla i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut. W międzyczasie zrób winegret w średniej misce, ubijając skórkę pomarańczową, musztardę Dijon i sok pomarańczowy z oliwą z oliwek, aż się zemulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
VinaigretteVinaigrette
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj sól i pieprz do smaku. Posiekaj grillowaną kapustę, usuwając rdzeń i włóż do miski z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj pietruszkę i zieloną cebulę i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn