Grillowana chrupiąca Sałatka Coleslaw może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 229 kalorii, 2G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Mieszanka soku pomarańczowego, pietruszki, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chrupiąca Sałatka Coleslaw, Chrupiąca Sałatka Coleslaw, oraz Chrupiąca Sałatka Coleslaw.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Połóż ćwiartki kapusty na blasze do pieczenia i skrop olejem roślinnym z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Kapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Posyp cukrem, solą i pieprzem, a następnie wrzuć do płaszcza. Grilluj kapustę przez 4 minuty z każdej strony lub łącznie 8 minut, obracając raz lub do momentu, gdy krawędzie zaczną więdnąć, ale większość kapusty pozostaje chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Pieprz
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wyjmij kapustę z grilla i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut. W międzyczasie zrób winegret w średniej misce, ubijając skórkę pomarańczową, musztardę Dijon i sok pomarańczowy z oliwą z oliwek, aż się zemulguje.