Grill: Pastrami
Grill: Pastrami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 23 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 96 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 86 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielone ziele angielskie, granulowany czosnek, rodzaj ognia: pośredni i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babeczki Pastrami, Jak wyleczyć własne Pastrami, oraz Kanapki Pastrami.
Instrukcje
Aby utwardzić na sucho, wymieszaj Morton Tender Quick, ciemnobrązowy cukier, czarny pieprz, kolendrę, granulowany czosnek, ziele angielskie i liście laurowe w małej misce. Zalać cały mostek lekiem i umieścić w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Umieść w najzimniejszej części lodówki i utwardzaj przez 4 dni, odwracając mostek dwa razy dziennie.
Wyjmij mostek z torby i umyj jak najwięcej utwardzania pod zimną bieżącą wodą.
Umieść mostek w dużym pojemniku i napełnij wodą i pozostaw do namoczenia przez 30 minut.
Wyjąć z wody i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Aby zrobić rub, wymieszać czarny pieprz, kolendrę i granulowany czosnek w małej misce. Pokryj cały mostek masą.
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki drewna do palenia, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalone i wytwarza dym, umieść mostek w, tłuszczu stronie do góry, i dym, aż natychmiastowy termometr odczytu zarejestruje 165 stopni po włożeniu do najgrubszej części mostka, około 4 do 6 godzin.
Wyjmij z palacza, owiń w wytrzymałą folię aluminiową i pozostaw na 1 do 2 godzin. Pokroić i podawać na gorąco, lub przechowywać w lodówce i pokroić cienko, gdy zimno.