Grejpfrut-Rozmaryn Daiquiris
Grejpfrut-rozmaryn Daiquiris jest bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 17. Jeśli masz rozmaryn, rozmaryn, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grejpfrut Rozmaryn Kombucha, Rozmaryn Grejpfrut Martini, oraz Rozmaryn-Grejpfrut Kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 2 1/2 szklanki soku grejpfrutowego do 2 pojemników na kostki lodu; zamrozić do jędrności. Przykryć i schłodzić pozostały sok.
W rondlu wymieszać wodę, cukier i 2 gałązki rozmarynu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Zdjąć z ognia; wyrzucić gałązki rozmarynu. Chłodny syrop; chill.
Proces mrożone kostki soku, pozostałe 1/2 szklanki soku grejpfrutowego, syrop rozmarynowy, wódka, w razie potrzeby, i posiekany rozmaryn w blenderze 5-cup przez 10 sekund lub do sypki.
Podawać w szklankach z cukrem i w razie potrzeby udekorować.
Napraw to szybciej: użyj 3 filiżanek butelkowanego soku z czerwonego grejpfruta.
Uwaga: w przypadku obręczy z cukrem, zanurz obręcze szklanek na łodygach w cienkiej powłoce lekkiego syropu kukurydzianego lub wody, a następnie obróć obręcze w talerzu pełnym musującego białego cukru.