Grejpfrut " C i G
Grejpfrut " C i G to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka campari, Grenadyny, krystalizowanego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą, Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, oraz Ciasto Grejpfrutowe.
Instrukcje
Grejpfrut obrać i pokroić; odstawić na bok. Rezerwa skórki z 3 grejpfrutów.
Skórkę pokroić w cienkie paski.
Przykryć skórkę wodą w rondlu; doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut.
Odcedzić i odcedzić skórkę do rondla. Wymieszać 1 szklankę cukru, grenadynę i syrop kukurydziany.
Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż termometr cukierkowy zarejestruje twarde pęknięcie (300).
Szybko odcedzić skórkę i wymieszać z pozostałym 3/4 szklanki cukru.
Niech kawałki ostygną na papierze woskowym; przechowywać w szczelnym pojemniku.
Wymieszać razem Ginger ale, Campari, i imbir.
Polać plastrami grejpfruta. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Podawać ze skórką kandyzowaną.
* 2 (24-uncja) słoiki grejpfruty sekcje mogą być zastąpione świeżymi. Jeśli używasz
podstawienia, pomiń kandyzowaną skórkę.