Greens & Grains
Greens & Grains to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 45. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet jabłkowy heinz, cebulę, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielenina i ziarna mieszają się, Wiosenne Zielenie - I Ziarna!, oraz Zupa Fasolowo-Warzywno-Zbożowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 1 łyżkę. kapanie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodaj cebulę, marchew, seler, tymianek, liść laurowy i pieprz do kapiących na patelni; gotuj 5 min., mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bulionem i komosą ryżową.
Dodaj jarmuż; przykryj. Dusić na średnim i małym ogniu 20 do 30 min. lub do quinoa jest przetarg, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liście laurowe i łodygi tymianku.
Wymieszać z boczkiem i octem.