Grecki Snapper na grillu
Przepis Grecki Snapper na grillu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 67 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sos tatarski dot, cytrynę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Greek Red Snapper, Lucjan W Stylu Greckim, oraz Grecka Rożen Jagnięcy / Metody Grillowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety rybne natrzeć olejem; posypać równomiernie grecką przyprawą. Top każdy filet z 2 plastrami cytryny.
Umieść duży kawałek lekko nasmarowanej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości na ruszcie do grillowania. Ułóż rybę na folii.
Filety grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (od 350 do 40
15 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Podawać z sosem tatarskim Dot.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy uniwersalnej Greckiej przyprawy Cavendera.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.