Grecka Sałatka Zbożowa

Grecka Sałatka Zbożowa
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grecka sałatka zbożowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać tabbouleh mix, sałata rzymska, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grecka Sałatka Zbożowa, Pełnoziarniste orkiszowe Mini Pitas z sałatką grecką-dwa sposoby, oraz Miska grecka bogini zboża ze smażoną cukinią, Halloumi i prażonymi nasionami.

Instrukcje

1
Połącz tabbouleh mix (pszenica bulgur i przyprawa pakiet) i wrzącej wody w dużej misce. Przykryć i odstawić do lodówki 30 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj skórkę z cytryny i następne 3 składniki do mieszanki tabbouleh; dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
3
Dodaj sałatę i pozostałe składniki, i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn