Granat-Glazura Pieczona Wieprzowina
Granat-Glazurowana pieczeń wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 63g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Idź do sklepu i odebrać olej canolan, rozmaryn, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Granatu Balsamicznego, Chipotle-Granat Glazurowany Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Pieczeń wieprzowa z nadzieniem Orzechowo-granatowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać melasę, syrop klonowy, czosnek, suchą musztardę i rozmaryn do glazury. Wieprzowinę natrzeć olejem, doprawić solą i pieprzem i piec w piekarniku 500 przez 25 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 i piecz przez 20 minut.
Pieczeń posmarować glazurą i gotować przez 25 minut lub aż środek osiągnie 155; ponownie posmarować glazurą 10 minut przed jej zakończeniem.
Pozostawić pieczeń na 15 minut, a następnie pokroić i podawać z sokami z patelni wymieszanymi z pozostałą glazurą.