Graham-Crusted Tilapia

Graham-Crusted Tilapia
Graham-Crusted Tilapian jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, mleko, tilapię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Graham Crusted, Tilapia Kruszona, oraz Tilapia Pistacjowa.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do pozycji nieco powyżej środka piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piekarnik rozgrzać do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pokrój filety rybne w poprzek na kawałki o szerokości 2 cali. W płytkim naczyniu wymieszaj okruchy krakersów, skórkę cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Filety RybneFilety Rybne
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
4
Umieść mleko w innym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Ryby zanurz w mleku, a następnie pokryj mieszaniną krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
RybyRyby
MlekoMleko
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
6
Miejsce w patelni o wymiarach 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Skropić rybę olejem, posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Piec około 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn