Gotowana kapusta z boczkiem

Gotowana kapusta z boczkiem
Gotowana kapusta z boczkiem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 15g tłuszczu i w sumie 226 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka wody, soli i mielonego pieprzu, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 54%. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie z patelni Bekonowej SOS zwieńczony jajkiem na twardo, Kolacja gotowana w Nowej Anglii (peklowana wołowina i kapusta), oraz Gotowana wołowina, kapusta i zupa ziemniaczana. Wydanie specjalne dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zagotuj kapustę, boczek, 2 szklanki wody i ocet w dużym rondlu na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia, aż kapusta będzie bardzo miękka, około 3 godzin, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
BoczekBoczek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij pozostałe 1/4 szklanki wody i mąki razem w małej misce i stopniowo dodawaj do mieszanki kapusty. Gotuj na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, jeszcze około 5 minut. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn