Gorący Dip Ze Skrzydełek Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj gorący Dip ze skrzydełek kurczaka. Ten przepis daje 8 porcji z 621 kalorii, 29g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Za $2.13 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką piersi z kurczaka, sos pieprzowy, sos ranczo i kilka innych składników, możesz to zrobić. 407 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 67%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dip Z Sera Pleśniowego "Hot Wing" , Dip Ze Skrzydełek Kurczaka, oraz Dip Ze Skrzydełek Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Podgrzej nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj piersi z kurczaka i gotuj, aż soki będą czyste, około 4 minut z każdej strony.
Wyjmij na deskę do krojenia, aby całkowicie ostygła. Użyj widelca, aby rozdrobnić mięso na pasma.
Wlej sos ranczo, serek śmietankowy i sos skrzydełkowy do miski i mieszaj, aż się połączą.
Dodaj posiekanego kurczaka i dobrze wymieszaj.
Rozłóż mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Posyp serem Cheddar na wierzchu mieszanki z kurczaka.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser zacznie bulgotać, około 10 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier Brut (Split) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Okręt flagowy Laurent-Perrier, który uosabia domowy styl: cudownie świeży i łatwy do picia. Mieszanka składa się z ponad 55 różnych Crus (ze średnią oceną 94%). Po ponad trzech latach dojrzewania dodaje się " Liqueur d 'Expedition", a szampan dojrzewa przez kolejne sześć miesięcy. Rezultatem jest delikatny, ale złożony nos z nutą owoców cytrusowych i dobrze wyważonym podniebieniem. Idealny jako aperitif, jest również bardzo dobrze komponuje się z jedzeniem.