Golonki jagnięce z Sherry i cebulą
Golonki jagnięce z Sherry i cebulą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 308 kalorii, 42g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sherry, golonki jagnięce, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Spróbuj Golonki jagnięce i pasternak z sosem Sherry-cebula, Duszone golonki jagnięce z kozim serem i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Pieczone kotlety jagnięce z cebulą i sosem Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać jagnięce golonki i osuszyć.
W 11-na 17-calowej patelni do pieczenia, połączyć bulion, podsmażoną cebulę i czosnek, i sherry. Ułóż jagnięcinę w jednej warstwie w mieszaninie. Patelnię szczelnie przykryć folią.
Piec w piekarniku 400, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 2 do 2 1/2 godziny.
Szczypcami przekładamy trzonki na talerz. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z soków z patelni. Wymieszać z czerwoną papryką i octem.
Niech jagnięcina i sos czerwony pieprz ostudzić do temperatury pokojowej, o 40 protokół.
Umieść 1/2 trzpienia w każdej z 2 patelni foliowych (9 na 13 cali.). Łyżka sosu równomiernie na jagnięcinę. Patelnie uszczelnić folią i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Rozmrażać 1 patelnię (patrz UWAGI).
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 400, aż jagnięcina będzie gotowana na parze, około 1 godziny. Odkryć i piec, aż mięso jest dobrze rumiane, o 10 minut dłużej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki i patelnie foliowe. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać. Uszczelnij Patelnie foliowe podwójną warstwą folii, aby chronić żywność do przechowywania. Oznacz każdą potrawę trwałym markerem. Zrób mistrzowską listę potraw. Gdy wyjmiesz je z zamrażarki, wykreśl je z listy. Aby uzyskać najlepszą jakość, zamrozić mieszanki mięsne nie dłużej niż sześć tygodni, inne trzy miesiące.