Gold Nugget Burger
Gold Nugget Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 48g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę lodową, chrupiące okrągłe roladki, guacamole i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Gold Nugget Burger, Muffinki Fig Nugget, oraz Nugget Parmigiana Sub dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce delikatnie wymieszać mieloną wołowinę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Podziel mieszankę mięsa na osiem równych porcji i uformuj każdą W 4-calową rundę. Na wierzch każdej z czterech rund po 2 plastry sera.
Połóż kolejny patty na górze każdego i naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia.
Połóż hamburgery i plasterki cebuli na naoliwionym grillu na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować hamburgery, obracając raz, aż rumiane z obu stron i zrobić według własnych upodobań (wyciąć do testu), o 7 minut w sumie średnio rzadkie. Cebulę gotować, również obracając raz, aż rumiane z obu stron, 7 do 8 minut w sumie.
Lay bułki, pokroić stronę w dół, na grillu i gotować, aż lekko tosty, 30 sekund do 1 minuty.
Na dnie bułki rozprowadzić sos słodko-pikantny.
Dodaj sałatę, pomidor, burger, cebula, i Guacamole. Ustaw Topy bułek na miejscu.
Podawać z pozostałym Guacamole, sosem, solą i pieprzem, aby dodać do smaku.