Gnocchi z pomidorami, bazylią i oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 310 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka oliwek, parmezanu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy parmezan Gnocchi z mozzarellą, pomidorami i bazylią, Makaron z Brie, pomidorami, oliwkami i bazylią, oraz Bucatini z oliwkami, suszonymi pomidorami i bazylią.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pieczone ziemniaki pokroić na pół i miąższ miąższu zgnieść do dużej miski; wyrzucić skórę. Za pomocą widelca rozgnieść ziemniaki, sól i pieprz razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dodać parmezan i bazylia. Wrzucić delikatnie, aż wszystkie składniki są pokryte, dodając zarezerwowane wody makaronu w razie potrzeby poluzować sos, i służyć.