Gnocchi Piec z pancettą i czerwoną cebulą

Gnocchi Piec z pancettą i czerwoną cebulą
Gnocchi Piec z Pancettan i czerwonej cebuli może być tylko danie główne szukasz. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 26g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser mascarpone, oliwę z oliwek, pancettę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą, możesz podążać za tym daniem głównym z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Gnocchi ze szparagami i pancettą, Pesto Z Groszku Słodkiego & Pancetta Gnocchi, oraz Ziemniaczane Gnocchi z pancettą, groszkiem i szałwią dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn