Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa
Glazurowana soją wołowina i fasolka szparagowa to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 404 kalorie, 38g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, Azjatycki sos czosnkowo-chili, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), oraz Fasolka Zielona Glazurowana Sojowa dla podobnych receptur.