Glazura warzywno-cytrusowo-morelowa

Glazura warzywno-cytrusowo-morelowa
Glazura warzywna cytrusowo-morelowa to przepis bezglutenowy i wegetariański, zawierający lakto ovo, składający się z 8 porcji. Ta przystawka ma 150 kalorii, 5 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 1,57 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga konfitury morelowej, masła, soku z cytryny i soli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cytrusowy chleb makowy z oliwą z oliwek z glazurą cytrusowo-waniliową, Tosty francuskie z morelami w glazurze morelowej i Napój cytrusowo-morelowy.

Instrukcje

1
W małej misce połącz konfitury, masło, skórkę pomarańczową, sok z cytryny, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PrzetworyPrzetwory
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn