Gin pomarańczowo-żurawinowy z tonikiem
Need a bezglutenowy i wegański napój? Gin pomarańczowo-żurawinowy z tonikiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pasek skórki pomarańczowej, gin, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wódka Żurawinowo-Pomarańczowo-Cynamonowa Tonik, Blood Orange Gin z tonikiem, oraz Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieć skórkę pomarańczy, świeżą żurawinę i cukier w shakerze koktajlowym.
Dodaj kostki lodu, gin i świeży sok pomarańczowy. Przykryć pokrywką i energicznie wstrząsać do całkowitego wystygnięcia (około 30 sekund).
Wlać do 8-uncji. szkło; wierzch z tonikiem.
* Mrożona żurawina, rozmrożona, może być zastąpiona.