Ge Court Bouillon

Ge Court Bouillon
Ge Court Bouillon to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka wina, ziarna pieprzu, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), Dorsz gotowany w Court Bouillon, oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut. Odcedzić lub użyć chunky za pierwszym razem, następnie przecedzić przez drobną siatkę i albo przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 2 miesięcy. Tak czy inaczej, należy doprowadzić do wrzenia przed ponownym użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn